صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۰۴۵۶
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸

گروه هنر: ۵ کارشناس تئاتر از سوی دبیرخانه بیست و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، به عنوان اعضای هیئت انتخاب آثار صحنه این جشنواره معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از ستاد خبری بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان، اعضای هیئت انتخاب آثار صحنه‌ای این جشنواره از سوی پیام دهکردی، دبیر آن معرفی شدند.
عطاءالله کوپال، داوود کیانیان، منوچهر اکبرلو، حسین صفی و هنگامه مفید کار ارزیابی و انتخاب آثار متقاضی حضور در مسابقه تئاتر کودک و مسابقه تئاتر نوجوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان را به عهده خواهند داشت.
یادآور می‌شود، بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان به دبیری پیام دهکردی از 15 مهرماه مصادف با روز جهانی کودک آغاز  و تا 21 مهر ماه همزمان با عید سعید غدیرخم ادامه خواهد داشت.