صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۱۲۵۴
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۷
حجت‌الاسلام اکبری خبر داد:

گروه حوزه‌های علمیه: مدیر دفتر امور تربیت اخلاقی معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه از اجرای طرح ضیافت ملکوت ویژه طلاب سراسر کشور در شهرستان بناب خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین الله رضا اکبری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) گفت: ثبت‌نام از طلاب علاقه‌مند برای حضور در این طرح به صورت سراسری و از طریق سایت معاونت تهذیب صورت گرفت و این طرح هم اکنون در حوزه علمیه بناب در حال برگزاری است.

وی با بیان اینکه لازم است طلاب با فضای اخلاقی و معنوی حوزه بیشتر آشنا شوند، ادامه داد: این دوره با همکاری مدرسه ولی عصر (عج) شهرستان بناب و در راستای ارتقاء معنوی و نشاط روحی طلاب از دهم مرداد ماه شروع شده و تا دهم شهریور ماه ادامه خواهد یافت.

اکبری تصریح کرد: طرح یادشده در قالب دو دوره مقدماتی و یک دوره تکمیلی در مدرسه بناب در حال برگزاری است و در دوره مقدماتی به موضوعاتی مانند زی طلبگی، آداب معاشرت و کنترل غرائز پرداخته می‌شود.

وی اظهارکرد: این دوره‌ها در سه دوره ده روزه و با حضور 450 طلبه در مجموع سه دوره برگزار می‌شود.

مدیر دفتر امور تربیت اخلاقی معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه بیان کرد: در دوره تکمیلی نیز به موضوعاتی مانند عرفان عملی در اسلام و سیرۀ عملی قله‌های تهذیب با موضوعات (امر به معروف ونهی از منکر، زهد وساده زیستی، توسل، نظم)، همچنین سبک زندگی دینی بر پایه آیات و روایات با موضوعات ( اخلاق عبادی، صداقت، تفریح سالم، اخلاق اجتماعی) پرداخته می‌شود.

اکبری با اشاره به بازخورد برگزاری این دوره‌ها عنوان کرد: در آمارگیری و نظرسنجی که از طلاب داشتیم اکثریت قری به اتفاق آنان برگزاری این دوره‌ها را مفید و موثر ازریابی کردند و خواستار حضور مجدد در چنین دوره‌هایی شدند.