صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۱۳۸۱
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۶
حجت الاسلام نکونام:

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری پارک معارفی را عینیت بخشیدن به فرمایشان رهبری در حوزه فرهنگ دانست و افزود: دست‌اندرکاران این برنامه ارزشمند، با مدیریت جهادی خود به سخنان رهبری در رابطه با مسئله کار جهادی و خلاقیت در فعالیت‌های فرهنگی جامه عمل پوشاندند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری شامگاه سه‌شنبه، 28 مردادماه در مراسم اختتامیه دومین پارک معارفی کشور در شهرکرد، کار و ابتکار را دو شاخصه اصلی در اجرای این برنامه فرهنگی دانست و گفت: خوشبختانه توسط گروه‌های تبلیغی و جهادی مخلص در استان شاهد دو هفته کار، تلاش و همت مضاعف توام با خلاقیت و ابتکار بودیم.

وی پارک معارفی را عینیت بخشیدن به فرمایشان رهبری در حوزه فرهنگ دانست و افزود: دست اندرکاران این برنامه ارزشمند، با مدیریت جهادی خود به سخنان رهبری در رابطه با مسئله کار جهادی و خلاقیت در فعالیت‌های فرهنگی جامه عمل پوشاندند.

حجت‌الاسلام نکونام با بیان اینکه هیچ کس تصور نمی‌کرد که این چنین طرحی در استان با موفقیت و استقبال ویژه مردم همراه شود، از مخالفت‌ها و مانع تراشی بر سر راه این برنامه انتقاد کرد و گفت: برخی از دستگاه‎ها نه تنها هیچ گونه کمک مالی و مادی نمی‎کردند بلکه فقط به دنبال مانع تراشی و سر دادن شعار نمی‎توانیم و نمی‏شود بودند.

امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه متاسفانه در دستگاه‎های دولتی پول‎های فراوانی در فعالیت‎های بی‎ارزش هزینه می‌شود و هیچ گونه قید و بندی در آن نیست، اجرای این برنامه به معنای واقعی کلمه ارزشمند و نمونه با دست خالی و مشکلات فراوان را قابل تقدیر دانست.

وی با تأکید بر اینکه دفتر نماینده ولی فقیه در استان هیچ‌گونه کمک مالی و مادی به برگزار کنندگان پارک معارفی نداده است، از برخی شایعات و ذهنیت سازی‎های غلط و دور از انصاف در جامعه در ارتباط با طرح‎ها و برنامه‏های فرهنگی در استان انتقاد کرد.

نماینده ولی فقیه در استان افزود: متأسفانه برخی‎ خیال می‎کنند در اجرای برنامه‎های فرهنگی همچون طرح تقویت و پارک معارفی پول‎های میلیونی هزینه می‌شود اما بدانند که این فعالیت‎های ارزشمند با کمترین هزینه و بیشتر بازدهی و خروج برگزار می‌شوند.

وی با بیان اینکه دست اندرکاران این برنامه، ما می‎توانیم عملیاتی را محقق ساختند، گفت: هر کس با عزم و اراده قوی به سمت کارهای بزرگ حرکت کند به طور قطع کار یزرگ در برابر عزم و اراده او حقیر و ناچیز خواهد شد.

امام جمعه شهرکرد دغدغه‌های اجرای این گونه برنامه‌ها را بسیار بالا دانست و گفت: کار کردن با کودکان و نوجوانان به عنوان یک قشر پر انرژی، غیر قابل کنترل، پر نشاط آن هم در چنین فضای آزاد و پویایی به یقین سخت، پر استرس و طاقت فرسا است.

وی با تأکید بر اینکه مزد و پاداش برگزار کنندگان این طرح فرهنگی موثر در نزد پروردگار متعال جاوید و محفوظ خواهد بود، به آیه 39 سوره احزاب که می‎فرماید:«الَّذِینَ یُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَیَخْشَوْنَهُ وَلَا یَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ وَکَفَى بِاللَّهِ حَسِیبًا؛ کسانی که پیام‎های خدا را می‎رسانند و از او می‎ترسند و از هیچ کس جز او نمی ترسند، خدا برای حساب کردن اعمالشان کافی است»، تحقق این وعده الهی را یادآور شد.