صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۴۳۹۰
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۳
سردار نقدی:

خبرنگاران افتخاری/ حسن اسماعیل‌خانی: رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: شناخت فطرت انسانی بزرگترین ضربه‌ای است که می‌توان به دشمن وارد کرد و دشمن بداند ما راه خود را پیدا کرده‌ایم و بسیج در جهاد فرهنگی و امر به معروف و نهی از منکر پیش‌قدم بوده است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سردارمحمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در مورد لزوم ترویج فرهنگ عفاف و حجاب بیان کرد: تقویت صحیح از ابتدای رشد و نبو کودک که همان مهد کودک‌ها است، باید صورت بگیرد.

وی غیرتمند بودن و کرامت آقایان را لازمه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب دانست و تصریح کرد: هر چقدر مردان در زمینه رعایت عفاف غیرتمندتر و راسخ‌تر باشند می‌توان گفت توسعه و احیای این واجب دینی با سرعت بیشتری در اجتماع انجام خواهد شد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ضمن اشاره به اخلاص موجود در میان جامعه بسیجیان بیان کرد: به برکت همین اخلاص بسیجی است که راه‌های مقابله با جنگ فرهنگی مشخص شده است و اگر بتوانیم حقیقت اسلام را آنچه که هست بیان کنیم قطعا افرادی که دچار غفلت شده‌اند به شناخت فطرت الهی و انسانی خود پی خواهند برد.

وی افزود: شناخت فطرت انسانی بزرگ‌ترین ضربه‌ای است که می‌توان به دشمن وارد کرد و دشمن بداند ما راه خود را پیدا کرده‌ایم و بسیج در جهاد فرهنگی و امر به معروف و نهی از منکر پیش‌قدم بوده است.

نقدی بدحجابی و بی‌عفتی، تزلزل بنیان خانواده، کاهش جمعیت و افزایش طلاق را از مهمترین آسیب‌های وجود ماهواره در خانواده‌ها عنوان و اظهار کرد: دشمن در این عرصه جنگ نرم خانواده‌ها را مورد هجوم قرارداده است. یکی از نتایج مثبت حل این معضل بهبود مسئله حجاب در جامعه است.