صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۷۰۷۱
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹

گروه حوزه‌های علمیه: دبیر جشنواره پژوهشی علامه حلی موضوع ویژه هفتمین جشنواره علامه حلی را «بایسته‌ها،‌ آسیب‌شناسی و راه‌های به‌سازی فرهنگ» عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) حجت‌الاسلام جواد اسماعیل‌نیا اظهار داشت: مانند سال‌های گذشته در هفتمین جشنواره علامه حلی، در کنار رشته‌های اصلی، یک موضوع به عنوان موضوع اصلی تعیین شده است که این موضوع بایسته‌ها،‌ آسیب‌شناسی و راه‌های بهسازی فرهنگ است و در موضوعات مدیریت، اقتصاد مقاومتی، فرهنگ عمومی،‌ جمعیت و ... آثار را در این بخش می‌توان ارسال کرد.
وی با اشاره به اینکه برگزیدگان این بخش به صورت جداگانه و ویژه مورد تقدیر قرار خواهند گرفت،‌ افزود: در سال گذشته پیرو تاکیدات مقام معظم رهبری سبک زندگی اسلامی به عنوان موضوع ویژه جشنواره تعیین شده بود و امسال، برگرفته از دغدغه‌های مقام معظم رهبری در عرصه فرهنگ،‌ این عرصه محور موضوع ویژه جشنواره علامه حلی قرار گرفت.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم اظهار داشت: امسال نیز آثار در 10 رشته موضوعی علوم متداول و مرسوم در حوزه شامل ادبیات، فقه و حقوق، اصول فقه،‌ کلام، فلسفه، منطق،‌ علوم قرآنی، علوم حدیث و درایه،‌ علوم انسانی مرتبط با دین، اخلاق و تربیت قابل دریافت است و اطلاعات بیشتر از طریق پایگاه اینترنتی jhelli.ir قابل دریافت است.
وی با اشاره به اینکه فراخوان جشنواره هفتم علامه حلی در خردادماه اعلام شد، گفت: مهلت ثبت اثر در دبیرخانه جشنواره،‌ 30 آذرماه خواهد بود و مراسم اختتامیه آن، در 24 اردیبهشت سال آینده در آستانه عید سعید مبعث برگزار خواهد شد.
اسماعیل‌نیا با اشاره به اینکه جشنواره علامه حلی به آثار پژوهشی طلاب جوان اختصاص دارد، یادآور شد:‌ در این جشنواره آثار طلاب برادر و خواهر با کمتر از 31 سال، با شاخص‌های یکسان داوری می‌شود.