صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۹۵۶۷
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۰
دکتر امید:

گروه دانشگاه: معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم در دومین گردهمایی معاونان اداری، مالی، منابع و پشتیبانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور که در دانشگاه تبریز برگزار شد، تاکید کرد که برای تکمیل پروژه‌های دانشگاهی می‌توان از حمایت خیرین کمک گرفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمد حسین امید، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع  این وزارت در آئین افتتاحیه این گردهمایی با اشاره به تدوین برنامه راهبردی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور گفت: در این راستا اخیرا از سوی وزارت علوم برنامه راهبردی پیشنهادی به تمامی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی ارسال شده که امیدواریم تا پایان سال آینده برنامه راهبردی همه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تدوین و عملیاتی شود.
وی در ادامه تاسیس بنیاد خیرین در دانشگاه ها را از دیگر برنامه‌های این وزارتخانه برای دانشگاه ها بیان کرد و افزود: بر این اساس همه دانشگاه‌ها با راه اندازی بنیاد خیرین می‌توانند از ظرفیت‌های آنان برای اتمام پروژه‌های خویش کمک بگیرند.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم واگذاری ساختمان‌ها و پروژه‌های عمرانی به بخش خصوصی را از دیگر اقدامات، برای کمک به حل مشکلات دانشگاه‌ها بیان کرد و گفت: همچنین دانشگاه‌ها می توانند با گرفتن وام از بانک‌ها به اتمام پروژه‌های در دست اجرا کمک کنند که این امر در صورتی مقرون به صرفه خواهد بود که آن طرح برای آنها ارزش افزوده‌ای داشته باشد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بودجه دانشگاه‌ها خوشایند نبوده و براساس این واقعیت، باید برنامه‌های کلان و عمرانی دانشگاه‌ها برنامه‌ریزی و عملیاتی شود.