صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۲۱۹۴
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۷

گروه هنر: مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری استان مرکزی از تولید دو فیلم کوتاه با موضوع دفاع مقدس در استان خبر داد.

حمیدرضا مجیدی، مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: دو فیلم کوتاه مستند و داستانی به همت واحد هنرهای تصویری حوزه هنری استان در هفته دفاع مقدس تولید می‌شود.

وی افزود: فیلم مستند شهدای بهزیستی که به موضوع شهدای بهزیستی و زنان خادم‌الشهدا می‌پردازد، همزمان با هفته فاع مقدس تولید آن کلید خواهد خورد و تصویربرداری این اثر مستند به کارگردانی سیدحامد نوبری آغاز می‌شود.

این مقام مسئول در پایان اظهارکرد: فیلم داستانی مادرانه به کارگردانی فاخته جلایرنژاد با موضوع مقاومت و غزه نیز مراحل پایانی تولید را در هفته دفاع مقدس پشت سر خواهد گذاشت.