صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۵۰۹۴
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۸
با حضور آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی؛

گروه حوزه‌های علمیه: نخستین قرآن مطلای مرقع جهان که به دست دو تن از هنرمندان کشور طراحی و کتابت شده است، با حضور آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی، رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) آیت‌الله‌العظمی عبدالله جوادی آملی در سخنانی قبل از رونمایی این اثر نفیس که عصر دیروز ششم مهر در بنیاد اسراء برگزار شد، گفت: خداوند را شاکریم که به برکت مجاهدت‌های امام راحل و شهدا این توفیق نصیب ما گشته است تا نوآورانه در خدمت قرآن کریم باشیم.

وی ادامه داد: انسان هر خدمتی را که به قرآن بکند، قرآن پاسخ آن خدمت را متقابلا خواهد داد و انسان می‌تواند در سایه پاسخ قرآن، درستی و صدق عمل خود را بسنجد؛ به این صورت که اگر پاسخ مناسبی از سوی قرآن دریافت کردیم، می‌فهمیم که قرآن عمل ما را پذیرفته و نشانه این پذیرفته شدن این است که انسان به واسطه این خدمت خود به ساحت قرآن، عروج می‌کند و از نظر روحی بالا می‌رود.

وی بیان کرد: خداوند قرآن را مانند باران نازل نکرد، بلکه خداوند قرآن را از سوی خود آویخته است، به صورتی که یک طرف آن عربی مبین و طرف دیگر آن علی حکیم است، تا انسان بر اساس ظرفیت خود از این عربی مبین به علی حکیم برسد.

همچنین سیداصغر موسویان از هنرمندان خالق این قرآن نفیس مطلای مرقع، درباره ویژگی‌های منحصر به فرد این قرآن نفیس گفت: طراحی این اثر به عهده سیدافشید فاطمی‌نظر بوده است و دو هنر کتابت و حکاکی در این قرآن استفاده شده است و وزن خود قرآن 50 کیلوگرم که وزن آن با محفظه مخصوصی که برای نگهداری آن ساخته شده است به 100 کیلو گرم می‌رسد.

وی ادامه داد: خط استفاده شده در این اثر نفیس شکسته نستعلیق و از فلزات برنج و طلا در ساخت آن استفاده شده است.

وی افزود: این کار قابلیت چیدمان‌های مختلفی را داراست که طول کار در حالت چیدمان افقی به 9 متر می‌رسد.