صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۵۸۲۱
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۷

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میناب از برگزاری دوازدهمین آزمون قرآن و عترت همزمان با سراسر کشور در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) از هرمزگان، رضا اوژند، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میناب شب گذشته، 7 مهرماه از برگزاری دوازدهمین آزمون قرآن و عترت همزمان با سراسر کشور در این شهرستان خبر داد‌ و اظهار کرد: این آزمون با حضور داوطلبان در مؤسسه قرانی ریحانةالنبی(س) بخش بندزرک میناب بر گزار شد.
وی افزود: در این آزمون ۴۰ نفر از قرآن‌آموزان در رشته‌های حفظ جزء ۳۰، حفظ جزء یک، حفظ ۵جزء اول، حفظ ۳۰ جزء، حفظ موضوعی، مفاهیم تکمیلی و تدبر در قرآن برگزار شد.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میناب اضافه کرد: در این آزمون داوطلبان رده‌های سنی زیر ۱۲ سال و بالای ۱۲ سال شرکت داشتند.
اوژند بیان کرد: پس از بررسی و اعلام نتایج قطعی شرکت‌کنندگانی که نمره قبولی را کسب کنند، گواهی شرکت در این آزمون را از سوی معاونت قران وعترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت خواهند کرد.
همچنین در ادامه سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیریک عنوان کرد: دوازدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت درشهرستان سیریک برگزار شد.
مصطفی کریمی‌زاده، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیریک در این باره اظهار کرد: آزمون سراسری قرآن و عترت با هدف گسترش فرهنگ قرآنی، آموزش همه‌جانبه جوانان و نوجوانان، تشویق و ترغیب، سنجش و ارزشیابی میزان موفقیت قرآن‌آموزان در فراگیری و اجرای محتوای دوره‌های آموزشی قرآن برگزار شد.
وی اظهار کرد: این آزمون با شرکت علاقه‌مندان به صورت داوطلب آزاد  در کتابخانه عمومی این شهرستان برگزار شد.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیریک حد‌نصاب قبولی در آزمون را کسب امتیاز ۶۰ از ۱۰۰ عنوان کرد و گفت: به نفراتی که موفق به کسب امتیاز لازم شوند، گواهی‌نامه پایان دوره اعطا می‌شود.
کریمی‌زاده تصریح کرد: نتایج این آزمون حداکثر ۲ ماه پس از برگزاری از طریق پایگاه اینترنتی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام می‌شود.