صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۵۸۹۷
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۶

گروه بین‌الملل: بازیکن مسلمان یک تیم فوتبال آمریکایی که پس از کسب امتیازهای پی‌درپی برای تیمش، سجده شکر به جای آورد، جریمه شد!

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Kansas City Star»، جریمه‌شدن «حسین عبدالله»، بازیکن تیم «کنزس سیتی چیفز» در بازی دیروزش مقابل تیم «نیو‌ انگلند»، به‌خاطر شکرگزاری اعتراض‌های زیادی را به دنبال داشت.
بنابر قوانین فوتبال آمریکایی، بازیکنان پس از کسب امتیاز اجازه جشن گرفتن و خوشحالی در زمین بازی را ندارند، اما به گفته کارشناسان این بازی، سجده کردن جزو این موارد محسوب نمی‌شود.
مایک پیرا، یک داور سابق مسابقات فوتبال آمریکایی گفت: نباید به خاطر سجده شکر، بازیکن را جریمه کرد.
بازیکنان مسیحی نیز در این بازی گهگاه زانو می‌زنند و خدا را شکر می‌کنند اما تا به حال هیچ بازیکنی برای این‌کار جریمه نشده است.
گرچه عبدالله نظر داور را پذیرفت اما کاربران شبکه‌های اجتماعی اعتراضات گسترده‌ای را نسبت به جریمه شدن وی شروع کرده‌اند.