صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۶۹۱۷
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۱

گروه بین‌الملل: نماز عید سعید قربان صبح امروز، ۱۲ مهر، با حضور هزاران تن از شهروندان فلسطینی در مسجدالاقصی اقامه شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «هنا القدس»، هزاران فلسطینی نماز عید قربان را در صحن‌های مسجدالاقصی اقامه کردند و شیخ عکرمه صبری، خطیب مسجدالاقصی خطبه عید را در این مسجد ایراد کرد.
وی ضمن محکومیت فروش منازل فلسطینیان در منطقه «سلوان» قدس شریف به شهرک‌نشینان صهیونیست، داستان حضرت ابراهیم و پسرش اسماعیل(علیهما السلام) را برای نمازگزاران تبیین کرد.
نماز عید قربان در حالی در مسجدالاقصی اقامه شد که نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی در این مسجد حضوری گسترده داشتند و 2 هزار نفر از فلسطینیان کرانه باختری و دیگر بخش‌های فلسطین را از ورود به مسجد برای اقامه نماز عید منع کردند.
بنا بر این گزارش، عید قربان با عید غفران(از اعیاد یهودیان) هم‌زمان شده، این مسئله تشدید اقدامات امنیتی اسرائیل در مسجدالاقصی را در پی داشته است.