صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۸۴۰۲
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۰

مؤسسات قرآنی مردم نهاد: بالغ بر ۴۰ مؤسسه قرآنی در استان البرز منتظر صدور مجوز فعالیت هستند تا به جمع ۹۲ مؤسسه فعال دیگر بپیوندند.

حسین قضاتلو، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان البرز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این مطلب اظهار کرد: استان البرز دارای پتانسیل خوبی در زمینه آموزش و جذب آموزه‌های قرآنی از سوی اقشار مختلف بوده و طبق آخرین آمار ثبت شده 92 مؤسسه قرآنی مردمی در استان البرز فعالیت می‌کنند.

وی افزود: برای اینکه بتوانیم به همه نیازهای مردم جواب بدهیم به دنبال افزایش تعداد مؤسسات قرآنی در این استان هستیم.

مؤسسات نیازمند حمایت‌های مادی و معنوی هستند

قضاتلو ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر 40 مؤسسه قرآنی که مشغول به فعالیت در این استان هستند، اساسنامه خود را به اداره تبلیغات اسلامی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه کرده‌اند که در صورت تایید مجوز رسمی فعالیت را دریافت کنند.

مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان البرز ابراز کرد: مؤسسات قرآنی این استان نیازمند حمایت‌های مادی و معنوی هستند تا بتوانند با حداکثر ظرفیت خود به ترویج فرهنگ قرآنی بپردازند.

وی اشاره کرد: برگزاری دوره‌های حفظ، تفسیر و ترجمه قرآن و آموزش‌های قرآنی از روخوانی گرفته تا حفظ در همه این مؤسسات دایر بوده و در مناطق کم‌برخوردار این کلاس‌ها رایگان برگزار می‌شود.