صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۹۰۶۵
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۳
پلارک خبر داد:

گروه جامعه: رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در دیدار با تولیت حرم مطهر حسینی از اجرایی شدن طرح ساخت صحن عقیله بنی‌هاشم پس از ایام زیارتی اربعین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حسن پلارک، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات که برای بررسی آخرین وضعیت طرح‌های ستاد در کربلای معلی حضور دارد در این خصوص اعلام کرد: با توجه به تکمیل طرح کلی صحن و آماده شدن نقشه‌های اجرایی، فاز 2 پروژه پس از ایام زیارتی اربعین سیدالشهدا(ع) آغاز خواهد شد.
وی افزود: در دیدار با شیخ مهدی کربلایی در خصوص طرح ترفیع گنبد که بخش‌هایی از آن در ایران در حال اجراست نیز بحث و تبادل نظر کردیم و توضیحات لازم ارائه شد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات همچنین در بازدید از درمانگاه حضرت زینب(س) از نزدیک در جریان فعالیت گروه‌های پزشکی به ویژه دو بخش تخصصی چشم پزشکی و دندانپزشکی و روند کار قرار گرفت و تصمیمات لازم برای حل مسائل اتخاذ شد.
یادآوری می‌شود، پلارک در دیدار با تولیت حرم مطهر عباسی سید احمد صافی که با حضور استاندار تهران نیز همراه بود درباره پروژه‌های بین‌الحرمین گفت‌وگو و رایزنی کرد. همچنین پروژه ترفیع گنبد نیز در این جلسه تشریح گردید.