صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۹۹۲۷
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۱
توسط مؤسسه موعود عصر(عج)؛

گروه اندیشه: سیر تحول و عمل ابلیس از هبوط آدم تا مجامع مخفی معاصر با عنوان «قبیله لعنت» موضوع نشست آتی موعود عصر(عج) است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، هشتاد و پنجمین نشست ماهانه موسسه موعود عصر(عج) در حالی روز پنجشنبه برگزار می‌شود که فصل جدیدی از سلسله نشست‌های ماهانه با محوریت مطالعات فرهنگی برای علاقه‌مندان گشوده خواهد شد.
بنا بر این گزارش، سیر تحول وعمل ابلیس از هبوط آدم تا مجامع مخفی معاصر با عنوان «قبیله لعنت» موضوعی است که در این نشست‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد.
اولین نشست از این مجموعه با عنوان صبحگاه آفرینش با سخنرانی اسماعیل شفیعی سروستانی، مدیرمسئول موسسه فرهنگی موعود عصر(عج) و سردبیر ماهنامه موعود(عج) پنجشنبه 24 مهرماه ساعت 14:30 برگزار می‌شود.
سالن غدیر مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب تهران محل برگزاری این همایش است.