صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۶۰۱۳۱
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۰

کانون خبرنگاران نبأ/ حسین مریدی: جشن عید غدیر با حضور اقشار مختلف مردم در مسجدامام حسین(ع)در شهرستان دورود برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، در این جشن که مسئولین هیئت‌های مذهبی و فعالین قرآنی و جمعی از مردم شریف و مومن دورود حضور داشتند،  حجت‌الاسلام تقویان، رئیس محترم سازمان تبلیغات اسلامی دورود بودند.

پذیرایی، مولودی‌خوانی، سخنرانی و مسابقه بزرگ غدیر جز برنامه‌های این جشن بود. این جشن که بعد از اقامه نمازمغرب وعشا برگزار شد؛ در ابتدای کار بعد از اقامه نماز مداحان اهل بیت، به مولودی پرداختند و اشعارزیبایی دروصف امیر المومنین سرودند.
حجت‌الاسلام تقویان، رئیس محترم سازمان تبلیغات اسلامی دورود در سخنانی پس از بیان وقایع تاریخ غدیر به بیان ویژگی‌های امیرالمؤمنین(ع) در زمینه عدالت ومساوات پرداخت و گفت: باید غدیر را همچون عاشورا بزرگ بدانیم و باشکوه برگزار کنیم. با زنده ماندن غدیر عاشورا زنده خواهد ماند. باید راه ولایت را که همان ولایت امیرالمومنین(ع) است را ادامه دهیم.
درپایان، مسابقه بزرگ غدیر که توسط مسئول شعبه موسسه قرانی بشرای وحی دورود طراحی شده بود، برگزار شد.