صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۶۴۹۱۲
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۳

کانون خبرنگاران نبأ/ جلال بیطرفان: مراسم این هفته مسجد مقدس جمکران از سوی معاونت فرهنگی اعلام شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، به نقل از روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، بر اساس برنامه اعلام شده معاونت فرهنگی، برنامه گفت‌و‌گو محور «سلام زائر» روز سه‌شنبه از ساعت 19 با حضور کارشناس مهدویت حجت‌الاسلام سیدمحمد محمدی برگزار می‌شود.

مراسم قرائت دعای توسل از ساعت 20 با سخنرانی حجت‌الاسلام شاهینی آغاز می‌شود. پس از آن و در ساعت 20:45 نیز دعای توسل توسط آقای حسین حقی قرائت می‌شود.

مراسم قرائت دعای کمیل این هفته بعد از نماز جماعت عشا با قرائت زیارت وارث آغاز می‌شود. سخنران این مراسم حجت‌الاسلام شاهینی خواهد بود و دعای پر فیض کمیل نیز توسط سیدجواد میرجعفری قرائت می‌شود.

مراسم قرائت دعای ندبه در روز جمعه و از ساعت شش صبح با قرائت زیارت عاشورا آغاز می‌شود. پس از آن و در ساعت 6:20 حجت‌الاسلام سیدمجتبی محمدی سخنرانی خواهد کرد و در ساعت 7 صبح عباس محمدی‏‌پور دعای ندبه را قرائت می‌کند.