صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۶۵۲۵۴
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱
طی تاسوعا و عاشورای حسینی؛

گروه سلامت: ۶۰ پزشک ایرانی طی روزهای هفتم تا ۱۳ ماه محرم، به تمامی زائران امام حسین(ع) از کشورهای مختلف خدمات پزشکی ارائه می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در آستانه فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، یک تیم 60 نفره از پزشکان ایرانی شامل جراح عمومی، داخلی، قلب، متخصص بیهوشی، متخصص عفونی، ارتوپدی، پزشکان عمومی زن و مرد، پرستار زن و مرد، امدادگران زن و مرد از سوی مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر راهی کربلای معلی می‌شوند.
این گروه از هفتم تا ۱۳ محرم در چادرهای امدادی هلال‌احمر در بین‌الحرمین، خیابان جمهوری، خیمه‌گاه و ضلع شمالی حرم حضرت ابوالفضل (ع) مستقر و خدمات پزشکی را در مدت هفت روز به تمامی زائران کربلای معلی ارائه می‌کنند.
لازم به ذکر است، در مراسم اربعین سال جاری نیز یک گروه 60 نفره برای خدمات رسانی به زائران اربعین به کربلای معلی اعزام و در مرزهای سه استان ایلام، کرمانشاه، و خوزستان نیز چادرهای امدادی از سوی هلال احمر برپا خواهد شد.