صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۷۱۵۶۲
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۶
اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم خبر داد:

کانون خبرنگاران نبأ/ منوچهر جلیلی: ارزیابی و سرکشی از هیئت‌ها توسط رئیس و اعضای شورای هیئت‌های ‌مذهبی و بازرسین افتخاری اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم در ایام محرم ۱۴۳۶ انجام شد.

به گزارش کاون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، با توجه به هماهنگی‌های به عمل آمده با اداره تبلیغات اسلامی و نیروی انتظامی و با توجه ضرورت آگاهی از کیفیت و کمیت برنامه‌های جلسات عزاداری و سوگواری هیئت‌های مذهبی در طول سال به ویژه در ایام محرم و به منظور شناسایی نقاط قوت و سعی در ارتقای آن و بررسی نقاط ضعف و آسیب‌ها در برطرف کردن آن، ارزیابی و سرکشی توسط رئیس و اعضای شورای هیئت‌های مذهبی رباط کریم و بازرسین منتخب افتخاری این اداره از هیئت‌ها، حسینیه‌ها و تکایای این شهرستان انجام شد.

اکبر شاهمرادی، رئیس شورای هیئات مذهبی رباط کریم در این باره گفت: عزاداری و سوگواری محرم نسب به سال‌های گذشته باشکوه‌تر بود و بیشتر هیئت‌ها از روحانی و مبلّغ استفاده کردند.
وی افزود: همچنین نماز ظهر عاشورا با حضور پرشور هیئت‌های مذهبی و عزاداران حسینی در سطح شهرستان برگزار شد.
وی اظهار کرد: بازدید و سرکشی از هیئت‌های مذهبی و حسینیه‌ها تا پایان محرم 1434 ادامه خواهد داشت.
یادآور می‌شود، این ارزیابی و سرکشی از هیئت‌های مذهبی از  14 آبان ماه جاری آغاز شده است.