صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۷۱۹۹۶
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸

گروه هنر: مجلس تعزیه شهادت حرّ، به کارگردانی حسن مجللی از استان مرکزی به نخستین سوگواره نمایشی و آئین‌های مذهبی خمسه راه یافت.

خلیل خسروبیگی، مسئول واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: مجلس تعزیه شهادت حر، به کارگردانی حسن مجللی به اولین سوگواره نمایشی و آیین‌های مذهبی خمسه راه یافت.

وی در ادامه سخنان خود افزود: این مجلس تعزیه فردا،21 آبان‌ماه با حضور شبیه‌خوانان اراک و تهران در محل خانه هنرمندان تهران اجرا می‌شود.

خسروبیگی اظهار کرد: نخستین سوگواره آئین‌های عاشورایی، نقالی و پرده‌خوانی خمسه از 20 تا 30 آبان‌ماه به دبیری مجید رفیعی با حضور هنرمندان استان‌های تهران، مرکزی، مازندران و البرز در 4 بخش صحنه‌ای، خیابانی، تعزیه و نقالی در محوطه خانه‌ هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

این مقام مسئول در پایان یادآور شد: در سوگواره آئین‌های عاشورایی 15 مجلس تعزیه، آئین، نقالی و پرده‌خوانی به جهت اشاعه فرهنگ عاشورایی اجرا می‌شود.