صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۷۲۲۷۵
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۲

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن شرکت پالایش و پخش وزارت نفت گفت‌: طرح فصیح‌خوانی قرآن ویژه کارکنان شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تا پایان سال ادامه دارد.

رسول ربیعی، مسئول دارالقرآن شرکت پالایش و پخش وزارت نفت در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این مطلب اظهار کرد: دارالقرآن این شرکت در همه ایام سال کلاس‌ و دوره‌های مختلف قرآنی را برگزار می‌کند تا بتواند در مسیر ترویج فرهنگ قرآنی بین کارکنان این شرکت نقش مؤثری را ایفاء کند.

وی افزود: در حال حاضر طرح فصیح‌خوانی قرآن کریم ویژه کارکنان این شرکت راه‌اندازی شده است و بالغ بر 100 نفر از کارکنان آقا و خانم در این کلاس ثبت‌ نام کرده و مشغول به آموزش هستند.

ربیعی ادامه داد: این دوره آموزشی برای آقایان زیر نظر مهدی برقعی در روزهای یک‌شنبه و سه‌شنبه روش و فنون فصیح‌خوانی را آموزش می‌بینند و با توجه به اینکه اولین جلسه این دوره برگزار شده است تعداد شرکت‌کنندگان رو به افزایش است.

مسئول دارالقرآن شرکت پالایش و پخش وزارت نفت ادامه داد: این دوره آموزشی برای بانوان هم که تعداد بیشتری نسبت به آقایان دارند دایر شده و به علت افزایش تعداد شرکت‌کنندگان سه روز در هفته برای این بانوان کلاس برگزار شده است و در روزهای شنبه، دوشنبه و سه‌شنبه زیر نظر اساتید قرآنی، آموزش می‌بینند.

برگزاری دوره‌های آموزشی فرزندان کارکنان در تابستان

وی تصریح کرد: این دوره‌ها در تابستان برای فرزندان کارکنان برگزار شد که با استقبال بسیار خوبی روبرو شد و همین امر ما را بر آن داشت تا در همه ایام این دوره را برای کارکنان و در ایام تعطیل برای فرزندان و خانواده کارکنان برگزار کنیم.

ربیعی یادآور شد: این دوره فصیح‌خوانی در سالن کنفرانس شرکت پالایش و پخش فراورده‌های نفتی واقع در تهران، خیابان استاد نجات‌الهی، خیابان ورشو، پلاک 4 تا پایان سال دایر خواهد بود.

برگزاری آزمون تعیین سطح از شرکت‌کنندگان

مسئول دارالقرآن شرکت پالایش و پخش وزارت نفت افزود: در پایان این دوره آموزشی آزمون تعیین سطح از شرکت‌کنندگان به عمل خواهد آمد.