صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۷۵۱۵۷
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۶

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن الکریم استان چهارمحال و بختیاری از برگزاری دوره آموزشی تدبر در قرآن کریم ویژه مدیران مؤسسات و خانه‎های قرآنی استان خبر داد.

مهدی پرتوی، مسئول دارالقرآن الکریم استان چهارمحال و بختیاری در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: دوره آموزشی تدبر در قرآن کریم ویژه مدیران موسسات و خانه‎های قرآنی به همت اتحادیه موسسات قرآنی استان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش موثر فهم آیات قرآن و تدبر در کلام نورانی وحی در عملکرد با برنامه‎تر و جهت‌دار فعالین قرآنی، افزود: این دوره آموزشی با هدف آشنایی مدیران موسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی استان با محتوای برخی سوره‎های قرآن کریم برگزار شده که استقبال مدیران نیز مطلوب ارزیابی می‎شود.

پرتوی گفت: مدیران موسسات و خانه‎های قرآن از سراسر استان چهارمحال و بختیاری در این دوره شرکت می‎کنند و استاد این دوره آموزشی نیز مسعود داوری از پیشکسوتان قرآنی و مفاهیم‌دانان استان است.

به گزارش ایکنا، دوره تدبر در قرآن کریم ویژه مدیران موسسات و خانه‌های قرآنی هر هفته روزهای سه شنبه ساعت 10 صبح در محل سالن اجتماعات دارالقرآن الکریم استان برگزار می‌شود.