صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۵۸۷۵۹۲
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۸۶ - ۱۲:۰۱

گروه بين‌الملل: مقامات حج امارات نسبت به اعزام مهاجران غير قانونی به حج توسط كاروان‌های حج هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از Khaleej Times‌، محمد مطرالكعبی رييس امور حج و اوقاف امارات ضمن بيان اين مطلب افزود: كميته حج امارات در صورت مشاهده چنين اقداماتی با آن به شدت برخورد خواهد كرد.
وی با اشاره به اين كه شرط لازم برای اعزام به حج اين است كه افراد مقيم و يا شهروند كشور امارات باشند، تصريح كرد: اين اقدام برای جلوگيری از تكرار حادثه سال قبل صورت می‌گيرد.
به دليل آسان بودن دريافت ويزا در امارات، سال گذشته بسياری از افراد از كشورهای ديگر مانند قرقيزستان به طور غيرقانونی وارد امارات شدند و توسط چند آژانس مسافرتی به حج اعزام شدند، اما بسياری از آنان در بازگشت به كشور خود به دليل مشكلات متعدد جان باختند.