صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۶۷۶۴۲۶
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۶:۰۰

زنان پليس محجبه بعد از گذراندن دوره آموزشی 4 ماهه افسری، در فرماندهی پليس استان بلخ افغانستان مشغول انجام وظيفه می‌شوند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از «المذهب»، سردار «محمد كوهدامنی» رئيس تعليم و تربيت پليس وزارت امور داخله كشور افغانستان گفت: پيوستن زنان در صفوف پليس نشان‌دهنده اين است كه زنان محجبه افغانستانی هم می‌خواهند تا در تأمين امنيت كشور خود سهم فعال خويش را ايفا كنند.
وی پيوستن زنان پليس به جامعه افغانستان و استان بلخ را بسيار افتخارآميز توصيف كرد و از شركت‌كنندگان در اين تمرين خواست تا در تامين امنيت مردم از هيچ نوع سعی و كوششی دريغ نورزند.
سردار «محمد سلطانی» فرمانده پليس بلخ هم از دست‌اندركاران برگزاری اين دوره خواست تا در حفظ قوانين نافذه اسلامی كشور و تامين امنيت شهروندان بكوشند.
همچنين، «نجيبه» يكی از پليس‌های زن افغانستان گفت: از دوران نوجوانی به اين شغل حساس و مهم علاقه داشتم، اما به دليل وضعيت سياسی نامناسب كشور افغانستان نخواستم به اين صفوف بپيوندم، اكنون كه زمينه مساعد شده خواستم اين آروزيم را برآورده سازم و با حفظ حجاب خويش پليس هم باشم.