به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم، حجت الاسلام والمسلمين عليرضا اعرافی، رئيس جامعةالمصطفی العالميه، بامداد ديروز، 20 شهريورماه در مراسم احياء شب بيست و يكم ماه مبارك رمضان در حرم مطهر حضرت معصومه(س) با بيان اين مطلب گفت: در كتاب های آموزش و پرورش و دانشگاهی همچنين در نظام تربيتی حوزه متاسفانه توجه به معاد و قيامت جايگاه خود را ندارد .
وی با طرح اين سئوال كه اين كتاب ها تا چه حد توانسته است اين انديشه بزرگ را در وجود دانش آموزان ما نهادينه كند تصريح كرد: يك ششم آيات قرآن درباره معاد است اما آيا در برنامه های فرهنگی، اجتماعی و سياسی ما توجه به معاد و قيامت به اين اندازه است.
اعرافی با بيان اينكه قرآن نقشه راه ما است عنوان كرد: قرآن با بيان آيات فراوان آينده انسان را ترسيم كرده است و ما بايد با نگاه به اين آينده كه معاد و بازگشت به سوی اوست امروز خودمان را بسازيم.
وی ادامه داد: به ويژه قم و جوانان آن بايد در اين زمينه نمونه و الگو باشند و اين شهر نمونه و اسوه بشر امروز و اسوه شهرهای ديگر و ايران اسوه كشورهای ديگر و جهان اسلام باشد.
رئيس جامعة المصطفی العالميه با اشاره به قطعی بودن وقوع قيامت براساس آيات قرآن اظهاركرد: هر فردی و هر موجودی از مرگ عبور می كند و می ميرد اما براساس آيات قرآن اتفاق بزرگ تری رخ می دهد و آن اينكه در هنگامه قيامت همه انسان ها و همه ذرات و موجودات عالم خلقت وارد تحول بزرگ تری می شوند كه در مخيله هيچ كس نمی گنجد.
اعرافی ادامه داد: در هنگامه قيامت حتی كوه ها كه نماد استواری و پايداری هستند مانند پشم زده و روان می شوند و ذرات آن پراكنده می شود.
وی گفت: زلزله قيامت آنقدر بزرگ و عجيب است كه كوه های عالم را مانند ذرات غبار در هوا پراكنده می كند و اين واقعه براساس روايات كاملا ناگهانی رخ می دهد و در حالی كه همه مشغول كارهای روزانه خود هستند اتفاق می افتد به گونه ای كه حتی مادر فرزند خود را رها می كند.
رئيس جامعة المصطفی العالميه افزود: دو نفخه و صور در آستانه قيامت دميده می شود كه در صور نخست همه موجودات و ذرات عالم می ميرند و در نفخه دوم همه در صحرای محشر حاضر می شوند و انسان ها نيز مانند پروانه حاضر می شوند و در اين هنگام خدا می پرسد امروز حكومت از آن كيست و خودش هم جواب می دهد اليوم لله الواحد القهار. امروز تنها مخصوص خداوند قهار است.
وی در پايان سخنانش بر لزوم توجه بيشتر به معاد در برنامه ريزی های اجتماعی و فرهنگی تاكيدكرد.