صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۸۳۸۲۰۴
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۸۸ - ۱۷:۲۶

گروه بين‌الملل: فيليپين با اتخاذ سياست‌های ويژه‌ای، صادرات محصولات حلال به كشورهای خاورميانه را در سال جاری افزايش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه جنوب شرق آسيا به نقل از پايگاه اطلاع رسانی ameinfo، فيليپين در سال جاری برای افزايش صادرات محصولات حلال به كشورهای خاورميانه به ارزش 30 ميليون دلار تلاش خواهد كرد.
فيليپين همچنين با متمركز كردن فعاليت‌های خود در بازارهای امارات، بحرين، كويت، عمان، قطر و عربستان سعودی، قيمت اجمالی صادرات محصولات خود به اين بازارها را به 18 ميليارد دلار در سال گذشته رسانده است.
مبادله تجاری ميان مراكز اقتصادی كشورهای شورای همكاری خليج فارس و فيليپين نيز در سال گذشته 20 درصد رشد داشته و اين رقم برای صنايع محصولات حلال در فيليپين قابل توجه بوده است.
شورای تبليغ اسلام فيليپين به عنوان تنها مسئول صدور گواهينامه‌های محصولات حلال در اين كشور اطمينان داد كه طی سال جاری صادرات اين نوع محصولات رشد داشته باشد.
گفتنی است در پی افزايش تقاضای مصرف‌‌كنندگان مسلمان و غيرمسلمان فيليپينی برای استفاده از مواد غذايی حلال، بسياری از شركت‌های اين كشور به دنبال كسب مجوز حلال برای محصولات خود هستند و افزايش تقاضای مصرف‌‌كنندگان فيليپينی برای محصولات حلال، به دليل اطمينان از سلامت اين نوع محصولات بوده است.