صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۸۵۹۸۸۰
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۶

گروه بين‌الملل: «ديدگاه اسلام برای حل بحران اقتصادی جهان» فردا 22 آذر ماه طی دومين همايش جهانی «وحدت اسلامی» در كوالالامپور، پايتخت مالزی بررسی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه جنوب شرق آسيا به نقل از روزنامه «الوطن» بحرين، شيخ «ناجی العربی» استاديار دانشگاه بحرين با حضور در همايش وحدت اسلامی كوالالامپور، ديدگاه اسلام را درباره حل بحران اقتصادی جهان بررسی خواهد كرد.
اين همايش با حضور 2 هزار تن از انديشمندان و علمای شيعه و سنی جهان اسلام و به رياست محمد نجيب تون عبدالرزاق، نخست وزير كنونی مالزی و با نظارت مهاتير محمد، نخست وزير سابق اين كشور برگزار خواهد شد.
جمع كردن مسلمانان زير پرچمی واحد، محكوم كردن تمامی شيوه‌های خشونت در جهان و تلاش برای حفظ ميراث اسلام و مسلمانان از اهداف برگزاری همايش كوالالامپور عنوان شده است.
«تعامل با جامعه؛ جذب يا انزوا»، «فراخوانی برای وحدت»، «اسلام و رسانه‌های گروهی» و «احترام به اختلاف نظرها» از محورهای مورد بررسی در جلسات مختلف اين همايش خواهد بود.
در بخش ديگری از همايش وحدت اسلامی كوالالامپور نيز موضوعاتی همچون «فقر جهانی و مسئوليت‌های امت اسلام»، «آغاز ديدگاهی مشترك با همكاری يكديگر» و «موانع ايدئولوژيك در وحدت اسلامی» مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
«شالوده‌ای برای حركت در جامعه بشری»، «افسانه و فهم نادرست از اسلام» و «ركود اقتصاد جهانی و اسلامی» نيز از ديگر محورهای مورد بررسی در اين همايش خواهد بود.