صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۱۴۴۸۷۸
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۰ - ۰۸:۲۸

گروه فرهنگ و هنر: اردشير قياسی، هنرمند گرافيست حوزه هنری اداره‌كل تليغات اسلامی هرمزگان در هشتمين جشنواره بين‌المللی «بسم‌الله» خوش درخشيد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه هرمزگان، هيأت داوران اين جشنواره از ميان پنج هزار و 500 اثر داخلی و خارجی از كشورهای ايران، پاكستان، اردن، افغانستان، چين، آمريكا و كانادا، 129 اثر در بخش‌های بسم‌الله، رمضان، مقاومت، انتظار، نوروز و عاشورا را شايسته شركت در نمايشگاه دانستند.
آثار اردشير قياسی در بخش پوستر و طراحی گرافيك بسم‌الله، پوستر عاشورا و پوستر انتظار جهت شركت در نمايشگاه انتخاب شدند.
اردشير قياسی، عضو انجمن خوشنويسان ايران و دارای درجه 3 هنر، ليسانس از شورای ارزشيابی هنرمندان كل كشور، دارای شناسنامه هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و تاكنون موفق به كسب مقام‌های متعددی در جشنواره‌های مختلف بين‌المللی، كشوری و استانی شده است.
همچنين از آثار راه يافته به بخش مسابقه نيز 12 اثر حايز دريافت جايزه شناخته شد و بيشترين آثار داخلی از استان‌های آذربايجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، تهران، سمنان، شيراز، خوزستان، مازندران و بيشترين آثار خارجی از كشور پاكستان بوده است.
گفتنی است اين نمايشگاه در ماه مبارك رمضان در فرهنگسرای نياوران برگزار می‌شود.