صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۱۶۵۰۴۹
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۳

گروه فرهنگ و هنر: رئيس انجمن خوشنويسی استان هرمزگان از قبولی 4 خطاط هرمزگانی در آزمون فوق ممتاز خوشنويسی كشور خبرداد .

«موسی دهقانی»، رئيس انجمن خوشنويسی استان‌هرمزگان در گفتگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه هرمزگان، گفت: يوسف بهرامی، سيد حسن ميرحسينی، موسی روشی و موسی دهقانی به ترتيب در رشته‌های چليپا و كتابت‌، چليپا و كتيبه و شكسته موفق به كسب رتبه فوق ممتاز شدند .
وی افزود: اوج پيشرفت و تعالی هنر خوشنويسی در هرمزگان از ابتدای سال 1380 آغاز شد و تا اين تاريخ استان فقط 5 خوشنويس ممتاز داشت اما هم اكنون اين تعداد به بيش از 200 نفر در رتبه‌های ممتاز، عالی و خوش رسيده است .
رئيس انجمن خوشنويسی هرمزگان خاطر نشان كرد: از ديگر اتفاقات مهم اين حوزه تشكيل شورای خوشنويسی استان است كه طی مدت كوتاهی توانسته از نوع 5 به نوع 3 در كشور ارتقاء يابد كه معيار رتبه بندی بر اساس دريافت گواهينامه ممتاز می‌باشد و هم‌اكنون 30 خوشنويس ممتاز در استان فعاليت می كنند.
موسی دهقانی اشاعه و ترويج هنر خوشنويسی در شهرستان‌ها را از اولويت‌های مهم دانست و گفت: بسياری از شهرستان‌های استان بالاخص در غرب استعداد ويژه و فراوانی در آموختن هنرخوشنويسی دارند و همه تلاشمان اين است كه با اعزام اساتيد برجسته و تشكيل نمايندگی انجمن، شرايط را برای گسترش هنرخوشنويسی فراهم كنيم.
وی دعوت از اساتيد برجسته خوشنويسی كشور و برگزاری نمايشگاه‌های خوشنويسی را از ديگر برنامه‌های انجمن معرفی كرد و افزود : اين اقدام فضای لازم جهت تعامل هنر جويان و كسب تجربه از اساتيد برجسته را در استان فراهم می‌كند .