صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۱۸۰۸۲۸
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۵

گروه فرهنگ و هنر: مسئول دبيرخانه كانون‌های مساجد هرمزگان از اختصاص يك ميليارد و 150 ميليون ريال از اعتبارات استانی به كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد اين استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه هرمزگان، حجت‌الاسلام احمد پهلوانی، مسئول دبيرخانه كانون‌های مساجد هرمزگان با اعلام خبر اختصاص يك ميليارد و 150 ميليون ريال از اعتبارات استانی به كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد اين استان، گفت: اين مقدار اعتبار به منظور اجرای فعاليت‌های فرهنگی و هنری در سطح كانون‌های مساجد هرمزگان اختصاص يافته است.
وی افزود: با تخصيص اين اعتبار، 95 باب كانون كه در سال 89 مجوز فعاليت آن‌ها صادر شده بود و تاكنون از امكانات اوليه برای ارائه خدمات برخوردار نبوده‌اند، تجهيز خواهند شد.
حجت‌الاسلام پهلوانی عنوان كرد: در اين مرحله تجهيزات خريداری شده بين كانون‌های مساجد شهرستان‌های بندرعباس، حاجی آباد، ميناب و رودان توزيع می‌شود.
وی خاطرنشان كرد: پيش از اين، كانون‌های فرهنگی ـ هنری شهرستان‌های قشم، بندرلنگه، بستك، پارسيان، جاسك، سيريك و بشاگرد از محل اعتبارات استانی تجهيزات اوليه را دريافت كرده بودند.
پهلوانی اظهار كرد: كولرگازی، رايانه، چاپگر، صندلی و تخته وايت برد از جمله امكانات اوليه‌ای است كه به كانون‌های فرهنگی ـ هنری تازه تأسيس اهدا می‌شود.
وی در ادامه با اشاره به محروميت و بعد مسافت شهرستان جاسك تا مركز استان، گفت: 150 ميليون ريال از اين اعتبار برای تكميل ساختمان سه باب كانون فرهنگی ـ هنری مساجد اين شهرستان اختصاص داده شده است.
مسئول دبيرخانه كانون‌های مساجد استان هرمزگان بيان كرد: در سال جاری، 72 سهميه تأسيس كانون به استان اختصاص يافته است كه تاكنون 37 باب آن مجوز فعاليت خود را دريافت كرده‌اند.
پهلوانی با اشاره به نياز كانون‌های تازه تأسيس به امكانات اوليه، اظهار اميدواری كرد با توجه به سرمايه‌گذاری‌های استكبار در بحث تهاجم فرهنگی و ظرفيت و توان كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد در راستای مقابله با توطئه‌های نرم دشمنان، با استمرار حمايت‌های مادی و معنوی از اين مراكز فعال فرهنگی، شاهد سربلندی روزافزون ملت ايران اسلامی در جهان باشيم.
لازم به ذكر است كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد در طول سال، دوره‌های مختلف آموزشی و فعاليت‌های فرهنگی، هنری و مذهبی را در راستای احيای كاركردهای مساجد و جذب نوجوانان و جوانان به اين اماكن مقدس و مصون نگه داشتن آنان در برابر نقشه‌های شوم دشمنان برگزار می‌كند.
هم‌اينك 350 كانون فرهنگی ـ هنری، 113 كتابخانه مخزن‌دار، 95 كتابخانه باز، 15 خانه نور و 11 كانون تخصصی در استان هرمزگان با مجوز رسمی دبيرخانه كانون‌های مساجد فعاليت می‌كنند.