صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۲۵۶۸۳۰
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۹

گروه سياسی و اجتماعی: همزمان با اربعين حسينی، مراسم عزاداری امام حسين(ع) با حضور پاكستانی‌ها، لبنانی‌ها و مسلمانان زامبيا برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اين مراسم، ديشب، 24 دی‌ماه، در مسجد امام رضا(ع)، واقع در شهر لوزاكا، پايتخت زامبيا، برگزار شد.
پس از اقامه نماز مغرب و عشاء و قرائت زيارت اربعين، حجت‌الاسلام والمسلمين صابری، رايزن فرهنگی ايران در زامبيا، در سخنانی به حكمت و اهميت بزرگداشت اربعين در سنت دينی پرداخت و در ادامه، با بيان مصائب اهل بيت(ع) پس از روز عاشورا تا اربعين، برخی آداب زيارت ائمه طاهرين(ع) را برشمرد.
در ادامه مراسم، حاج عصام، مداح لبنانی به ذكر مصيبت حضرت امام حسين(ع) به زبان عربی پرداخت و در پايان، حاضران با نوحه‌خوانی و سينه‌زنی به زبان اردو و عربی در رثای آن حضرت، اشك ماتم ريختند.
خاطرنشان می‌شود، برنامه عزاداری حضرت اباعبدالله(ع) از عاشورای حسينی تا روز اربعين در شب‌های جمعه توسط مسلمانان لبنانی و نيز روزهای يكشنبه، به‌همت اردوزبانان مقيم زامبيا برقرار بود.