صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۲۶۸۹۰۴
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۴

گروه فرهنگ و هنر: به‌مناسبت گراميداشت دهه فجر ايستگاه نقاشی با عنوان «كودك و انقلاب» صبح امروز 16 بهمن‌ماه با مشاركت ارشاد اسلامی و كانون پرورش فكری در مركز شهرستان باشت برپا شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد، سيدنعمت‌الله حجازی، سرپرست نمايندگی ارشاد اسلامی شهرستان باشت امروز 16 بهمن‌ماه در مراسم افتتاح ايستگاه نقاشی «كودك و انقلاب» در باشت گفت: افراد شركت‌كننده در اين ايستگاه با موضوعاتی همچون ورود حضرت امام خمينی(ره)، پيروزی انقلاب، حجاب و عفاف، فرار شاه و راهپيمايی ايام انقلاب در فضای آزاد طراحی و نقاشی كردند.
وی اظهار كرد: يادآوری ايام پرشور انقلاب اسلامی، آشنايی نسل جديد با آن ايام، تجديد خاطرات از رشادت‌ها و ايثارگری‌ها در به ثمر رسيدن انقلاب از اهداف برپايی اين ايستگاه نقاشی است.
سرپرست نمايندگی ارشاد اسلامی شهرستان باشت خاطرنشان كرد: در پايان اين برنامه فرهنگی ـ هنری به تعدادی از شركت‌كنندگان جوايزی به رسم يادبود اهدا شد.