صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۳۵۶۰۸۱
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۱ - ۲۱:۰۴

گروه بين الملل: مسابقه سفير عشق ويژه اعضای نخستين كاروان فعالان قرآنی كشورمان اعزامی به سرزمين وحی برگزار می شود.

محمد انصاری راد، مشاور مركز هماهنگی، توسعه و ترويج فعاليت های قرآنی كشور، در گفت وگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: اين مسابقه ويژه اساتيد، مربيان، قاريان، حافظان، مديران مراكز و مؤسسات قرآنی اعزامی به سرزمين وحی است.
وی افزود: اين مسابقه در 20 پرسش طراحی شده است كه تاريخ مكه و مدينه، انجام فرايض دينی و عبادی در اين شهر مقدس و ماجرای حضرت هاجر و سعی او در ميان صفا و مروه از جمله موضوعاتی است كه در اين سؤالات به آنان پرداخته شده است.
انصاری راد تصريح كرد: علت نام گذاری ستون توبه در مسجد النبی(ص)، علت نام گذاری مسجد غمامه و مسجد ذو قبلتين به اين نام ها، نخستين مسجدی كه در نخستين روزهای هجرت به دست پيامبر(ص) و اصحابش بنا شد، محل تولد نبی اكرم(ص) اكنون تحت چه نامی قرار دارد و زمان شهادت شهدای فخ از جمله سؤالاتی است كه در اين مسابقه طراحی شده است.
مشاور مركز هماهنگی، توسعه و ترويج فعاليت های قرآنی كشور، در پايان گفت: به 14 نفر برتر اين مسابقات جوايزی اهدا خواهد شد.