صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۴۰۴۶۳۰
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۱ - ۰۹:۵۳

گروه فرهنگ و هنر: خانم نبيله هورخش يكی از هنرمندان و نقاشان جوان افغانستان در نوزدهمين جشنواره بين‌المللی هنرهای تجسمی كه در گرگان برگزار می‌شود، شركت می‌كند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) شعبه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نبيله هورخش در سال 2001 ميلادی از مهاجرت پاكستان به كشورش افغانستان برگشت. وی تحصيلات عالی را در رشته زبان و ادبيات فارسی در دانشگاه كابل به پايان رسانيد. او در جريان تحصيل در دانشگاه، به هنر نقاشی رو آورد. در سال 2008 در مركز هنرهای معاصر افغانستان آموزش‌های نقاشی را به سبك رئاليست فرا گرفت.
او پس از مدت كوتاهی با هنر معاصر و شيوه‌های جديد هنری آشنا شده و در اين عرصه آثار نقاشی زيادی خلق و در چندين نمايشگاه هنر معاصر در داخل و بيرون افغانستان شركت کرد. او در سال 2009 به عنوان يكی از 10 هنرمند برتر معاصر افغانستان برگزيده شد و با 9 هنرمند جوان افغانستانی ديگر توانست انجمن رشد هنر‌های معاصر افغانستان را جهت رشد و معرفی هنرهای جوانان اين مرز و بوم در كابل ايجاد کنند.
وی در هنرش احساسات و ناگفته‌های خالص خود را به تصوير مي‌كشد، او در كارهای هنری‌اش زشتی‌ها و زيبايی‌های زندگی را با رنگ‌های تاريك و روشن بيان كرده و مي‌خواهد توسط هنر برای دريافت هويت اصلی و انسانيت در دنيا تلاش کند و به عشق واقعی دست يابد.
شايان ذكر است، نوزدهمين جشنواره بين‌المللی هنرهای تجسمی ایران امروز، 14 شهریورماه، به صورت رسمی در شهر گرگان با حضور هنرمندان كشورهای مختلف جهان آغاز به‌کار می‌کند.