صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۴۱۴۵۴۴
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۴

گروه هنری: گروه چاووش خوانی شهرستان ميناب جواز ورود به هفتمين جشنواره چاووش خوانی و مرثيه‌سرايی رضوی اردبيل را دريافت كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه هرمزگان، رضا اوژند، رئيس اداره ارشاد ميناب عصر ديروز سه‌شنبه 28مردادماه با اعلام اين خبر به خبرنگاران گفت: گروه هنری صدف ميناب با 11 نفر چاووش‌خوان در دو بخش مرثيه‌سرايی و چاووش‌خوانی از بين 66 گروه به عنوان برگزيده به مرحله نهايی جشنواره راه يافتند.
وی با بيان اينكه اين گروه در دو دوره گذشته موفق به كسب مقام اول و دوم شده‌ افزود: گروه هنری صدف ميناب يكی از پر افتخارترين گروه‌های استان هرمزگان است كه علاوه بر حضور در جشنواره‌های مختلف كشوری، امسال برای سومين سال متوالی در جشنواره چاووش‌خوانی رضوی حضور می‌يابد.
گفتنی است؛ اين جشنواره از 28 تا 31 شهريور در اردبيل با حضور گروه‌های مختلف چاووش‌خوانی كشور برگزار می‌شود و هنرمندان استان هرمزگان در دو بخش انفرادی و گروهی به هنرنمايی خواهند پرداخت.