صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۴۲۳۷۲۹
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۵

گروه هنر: دبير چهارمين نشست تخصصی برگزاری كنگره شعر مقاومت بين‌الملل اسلامی در استان گيلان گفت: تلاش برای برگزاری چنين كنگره‌هايی به ما كمك خواهد كرد تا به وظيفه اصلی خود كه رساندن پيام مسلمانان به گوش جهانيان است عمل كنيم.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان، عنايت رضايی‌پور، معاون فرهنگی سپاه قدس استان گيلان و دبير چهارمين نشست تخصصی كنگره شعر مقاومت بين‌الملل اسلامی در استان گيلان پيش از ظهر امروز، 10 مهرماه در نشستی با موضوع برگزاری كنگره شعر مقاومت اسلامی اظهار كرد: انتظار داريم انقلاب اسلامی اساس و پايه برای انقلاب‌های ديگر قرار گيرد، بيداری اسلامی حاضر در حوزه كشورهای اسلامی نشات گرفته از انقلاب اسلامی است.
وی افزود: دشمن با عناوين و بهانه‌های مختلف در پی ايجاد اختلاف است تا بتواند اتحاد بين مسلمانان را برهم بزند و وضعيت موجود را كه حاصل دست‌رنج كشورهای اسلامی است از مسلمان بگيرد و اين در حاليست كه در صورت ضعف كشورهای اسلامی موفق می‌شود.
رضايی‏پور تصريح كرد: در اين راستا ما به‌عنوان طلايه‌داران انقلاب در كشورهای مسلمان، برای جهانی‏كردن انقلاب و به پاس مقاومت كشورها از ابزار و فنون مختلف برای حمايت از مقاومت استفاده می‌كنيم كه مهمترين اين ابزار، هنر است.
وی خاطرنشان كرد: تلاش برای برگزاری چنين كنگره‌هايی به ما كمك خواهد كرد تا به وظيفه اصلی خود كه رساندن پيام مسلمانان به گوش جهانيان است عمل كنيم.