صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۱۳۷۲۱
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۸

عضو كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، اصلاح قوانين جاری كشور به نفع توليد و تقويت نظام ارزی و پولی كشور را از راهكارهای مؤثر در تحقق حماسه اقتصادی در سال جاری عنوان كرد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، سيدسعيد زمانيان دهكردی، عضو كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی اظهار كرد: مسئولان سه قوه موظفند برای تحقق حماسه اقتصادی مورد نظر مقام معظم رهبری در سال جاری همكاری و مشاركت كنند.
وی از ثبات در قيمت كالا و خدمات، برنامه‌ريزی كارشناسی برای حفظ و افزايش نرخ رشد اقتصادی كشور، فراهم شدن زمينه افزايش سرمايه‌گذاری بخش خصوصی و مشاركت مردم در همه بخش‌ها و حمايت از مزيت‌های حوزه اقتصاد و خدمات به عنوان پيش شرط‌های تحقق حماسه اقتصادی در سال جاری ياد كرد.
زمانيان دهكردی گفت: دولت موظف است در كاهش ريسك‌پذيری سرمايه‌گذاری در كشور برنامه‌ريزی كرده، برای توسعه صنايع زيردستی صنعت نفت و گاز نظير پتروشيمی برنامه‌ريزی كند و نسبت به اصلاح ساختارهای اقتصادی كشور در بخش كلان نظير پولی و بانكی اقدام كند.
عضو كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در پايان گفت: تدوين برنامه در راستای تحقق اهداف برنامه‌های ميان مدت و بلند مدت توسعه از ديگر وظايف دولت برای تحقق اين مهم است و مجلس نيز بايد در راستای تحقق اين اهداف، دولت را در موضوع اصلاح قوانين و ريل‌گذاری توسعه همه جانبه و پايدار كمك كند.