صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۲۲۰۳۲
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۵

گروه اجتماعی: رئيس پليس امنيت عمومی نيروی انتظامی آذربايجان‌ غربی رسالت حماسی ناجا برای سال جاری را مبارزه جدی با عرفان‌های كاذب و ساختگی عنوان كرد.

سرهنگ رحيم جهانبخش، رئيس پليس امنيت عمومی نيروی انتظامی آذربايجان‌غربی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآنی(ايكنا) شعبه آذربايجان‌غربی، گفت: رويكرد و رسالت حماسی پليس امنيت عمومی ناجا برای سال جاری مبارزه و برخورد جدی با عرفان‌های نوظهور مانند حلقه های شعور كيهانی است چون مشكلات فراوانی را در جامعه ايجاد كرده است.
وی تاكيدكرد: عرفان‌های كاذب از ابزارهای جنگ نرم دشمن در راستای از بين بردن اعتقادات مذهبی مسلمانان است.
وی با ابراز تاسف از اينكه در سطح شهر و در برخی مغازه‌ها نمادهای شيطان‌پرستی به فروش می‌شود، گفت: جوانان می‌تواند به جای استفاده از نمادهای شيطان‌پرستی از نمادهای اسلامی مانند نام مبارك ائمه‌اطهار(ع) و نيز نمادهای ايرانی استفاده كنند.
جهانبخش مظاهر علنی جنگ نرم دشمن را برشمرد و گفت: ناهنجاری در پوشش، استفاده از موسيقی‌های خشونت بار و مبتذل، اوباش‌گری، نهادينه شدن خودخواهی و نيز رواج بی بندوباری در جامعه از پيامدهای جنگ نرم به‌ويژه با برنامه‌های ماهواره‌ای است.
رئيس پليس امنيت عمومی نيروی انتظامی آذربايجان‌غربی، با اشاره به نامگذاری سال حماسه سياسی و حماسی اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری، ابرازكرد: مبارزه با مفاسد اقتصادی، مبارزه با قاچاق و باندهای مرتبط با جرايم اقتصادی، كنترل بازارا و نظارت بر فعاليت صنوف و همكاری با بانك مركزی از جمله وظايف نيروی انتظامی است كه می تواند در راستای تحققق حماسه اقتصادی رهبری جامه عمل بپوشد.