صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۲۳۰۷۴
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۳

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: نمايشگاه سيار قرآن به مدت يك هفته جهت ارائه تابلوهای نقاشی از پنجاه و ششمين سوره قرآن در بندر چابهار برپا می‌شود.

غلامعلی دمساز، مديرمسئول مؤسسه مركز عالی تربيت مدرس و استاد قرآن بندر چابهار در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با بيان اين مطلب كه نمايشگاه سيار قرآن در بندر چابهار برپا می‌شود، گفت: نمايشگاه سيار قرآن طی هفته آينده در بندر چابهار جهت ارائه مفاهيم و تفاسير سوره واقعه برپا می‌شود.
اين فعال قرآنی در ادامه به برپايی نمايشگاه سيار قرآن ويژه دانش‌آموزان، فعالان قرآنی و همچنين مسئولان قرآنی اشاره و تصريح كرد: در اين دور از نمايشگاه قرآنی، تابلوهای نقاشی سوره واقعه در معرض ديد بازديدكنندگان قرار می‌گيرد.
وی ضمن بيان مطلب فوق تأكيد كرد: همچنين يك دوره آموزش تفسير قرآن از سوره واقعه و حفظ سوره واقعه برای شهروندان بندر چابهار در نظر گرفته شده است.
دمساز در پايان به آثار عرضه شده در نمايشگاه سيار قرآن اشاره كرد و گفت: از سوی سه نقاش ماهر و هنرمند قرآنی آثار مربوط به سوره واقعه طراحی شده است كه در نظر داريم در كنار فعاليت‌ اين افراد، محصولات فرهنگی همانند لوح فشرده، كتاب‌های قرآنی با متقاضی سنی افراد و ... را در اختيار عموم قرار دهيم.