صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۲۳۳۷۳
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۵

گروه بين‌الملل: اجلاس وزرای كار كشورهای اسلامی ديروز، 3 ارديبهشت، با حضور مسئولان وزارتخانه‌های كشورهای عضو سازمان همكاری اسلامی در باكو، پايتخت جمهوری آذربايجان، آغاز به كار كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «OIC»، اكمل‌الدين احسان‌اوغلو، دبيركل سازمان همكاری اسلامی امروز، 4 ارديبهشت‌ماه، عازم جمهوری آذربايجان خواهد شد تا در اين اجلاس كه تا پايان روز جمعه، 6 ارديبهشت‌، ادامه خواهد داشت، شركت كند.
در اين اجلاس مسائل مختلف مربوط به همكاری‌های كشورهای اسلامی در زمينه كار و اشتغال مانند ايمنی و سلامت شغلی، كاهش بيكاری، طرح‌های توسعه ظرفيت نيروی كار، كارگران مهاجر و اطلاعات بازار كار مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
در اين اجلاس «پيش‌نويس چارچوب سازمان همكاری اسلامی برای همكاری در مسائل مرتبط با كار و اشتغال» كه در پايان نخستين دوره اجلاس وزرای كار كشورهای اسلامی در سال 2011 در استانبول تركيه در دستور كار قرار گرفته بود و اكنون آماده شده است، ارائه خواهد شد.
«فضولی علی اكبراف»، وزير كار و تأمين اجتماعی جمهوری آذربايجان، در جمع خبرنگاران هدف از اجلاس باكو را بررسی راه‌های تأمين نياز بازار امروز به نيروی كار با استفاده از روش‌های مدرن و انسانی و راه‌های مقابله با بيكاری در كشورهای اسلامی دانست.
بنابر گزارش‌ها، «محمد تقی حسينی» قائم مقام وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعی كشورمان فردا، 5 ارديبهشت‌ماه، در اجلاس وزيران كار سازمان همكاری اسلامی در باكو شركت و ديدگاه‌های ايران را در اين نشست بيان می‌كند.