صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۲۹۴۵۷
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۲

گروه سياسی: رئيس سازمان تبليغات اسلامی ملاير گفت: برای شناخت كانديدای اصلح بايد به فرمايشات مقام معظم رهبری توجه كرده و با تطبيق صحبت‌های ايشان در مورد مصاديق فرد اصلح نسبت به انتخاب درست اقدام كرد.

حجت‌الاسلام داوود عباسی، رئيس سازمان تبليغات اسلامی ملاير در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه همدان، گفت: برای شناخت كانديدای اصلح بايد به فرمايشات مقام معظم رهبری توجه كرده و با تطبيق سخنان ايشان در مورد مصاديق فرد اصلح نسبت به انتخاب درست اقدام كرد.
وی با بیان اینکه افراد دارای اطلاعات به روز لازم است اطلاعات خود را در اختيار سايرين قرار دهند، افزود: يكی از معيارهای كانديدای اصلح، داشتن نقاط قوت دولت فعلی و نداشتن نقاط ضعف آن است که در اين راستا لازمه انتخاب درست، شناخت اين نقاط است.
حجت‌الاسلام عباسی توجه به نقاط محروم و روستاهای دور افتاده را به عنوان يكی از نقاط قوت دولت نهم و دهم ارزیابی و تصريح كرد: نمی‌توان منكر تلاش دولت‌های قبل بود اما در زمينه توجه به نقاط محروم دولت نهم و دهم بر ساير دولت‌ها پيشی گرفتند.
رئيس سازمان تبليغات اسلامی ملاير توجه به راهكارهای قانونی و ولايت‌پذيری را يكی ديگر از معيارهای كانديدای اصلح عنوان و گفت: برای شناخت فرد اصلح نخبگان سياسی نقش بسيار مهمی بر عهده دارند زیرا نخبگان سياسی با معرفی شخصيت‌ها و توانمندی‌های آنها در راهنمايی مردم برای انتخاب اصلح بسيار اثر‌گذار هستند.
وی يكی از اشتباهات دولت فعلی را صرف نشدن پول يارانه‌ها به عنوان پس‌انداز دولت در عرصه توليد عنوان و اظهار كرد: به گفته متخصصين پول به دست آمده از افزايش قيمت بنزين بايد برای جلوگيری از تورم در آينده در عرصه توليد صرف می‌شد كه اينكار صورت نگرفت.