صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۳۲۱۳۲
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۲

رئيس اداره تبليغات اسلامی اردكان شنبه 21 ارديبهشت‌ماه، در جمع نماز گزاران مسجد جامع ترك آباد حاضر و طی سخنانی درباره موضوع اهانت به مقبره صحابه گرانقدر اهل بيت(ع) سخنانی ايراد كرد و گفت: بصيرت در امور دينی از اهم واجبات است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حجت‌الاسلام حاجی اسماعيلی، رئيس اداره تبليغات اسلامی اردكان، در جمع نمازگزاران روستای ترك آباد در سخنانی به فجايع اخير در سوريه اشاره كرد و اهانت به مقبره صحابی پيامبر(ص) را محكوم كرد.
حجت‌الاسلام حاجی اسماعيلی با اشاره به اينكه بصيرت در امور دينی اهم واجبات است افزود: امروزه وهابيون با كناره‌گيری از عقل و اهل بيت(ع) تنها به ظواهر قرآن كريم بسنده كرده و در گمراهی كامل اين همه فجايع را در عالم اسلام مرتكب می‌شوند.
وی سپس به بيان شجاعت و حماسه‌آفرينی حجربن عدی در حمايت از ولايت اميرالمؤمنين(ع) و كيفيت شهادت آن بزگوار پرداخت و شخصيت اين صحابی گرانقدر را برای نمازگزاران معرفی كرد.
رئيس اداره تبليغات اسلامی اردكان با محكوم كردن اهانت به مقبره حجربن عدی، اين قبيل اعمال ننگين را نشانه عجز دشمنان اسلام دانست.