صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۳۴۹۰۲
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۵

گروه ادب:موسسه فرهنگی تحقيقاتی امام موسی صدر طی سه ماه آينده از دو كتاب «اديان در خدمت انسان» و «عصايت را به ميله‌های زندان بزن موسی» رونمايی می‌كند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، موسسه فرهنگی تحقيقاتی امام موسی صدر دو كتاب جديد را طی سه ماه آينده رونمايی می‌كند كه شامل ويراست دوم كتاب «اديان در خدمت انسان» و كتاب «عصايت را به ميله‌های زندان بزن موسی» كه قالب زندگی‌نامه دارد است.
كتاب «عصايت را به ميله‌های زندان بزن موسی» توسط فرشته مرادی به رشته تحرير درآمده است و زندگی‌نامه ديگری نيز از امام موسی صدر به قلم جعفريان در دست آماده‌سازی است كه پس از اين دو اثر رونمايی می‌شود.
همچنين كتاب‌های «انسان آسمان» كه درباره اميرالمومنين(ع) نوشته شده است، «نای و نی» كه اكنون به چاپ دوم رسيده و «روح تشريع در اسلام» كه در بيست و ششمين نمايشگاه بين‌المللی كتاب تهران عرضه شد، به زودی رونمايی می‌شوند.