صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۳۵۱۱۵
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۹

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: بيش از 150 نفر در كلاس‌های آموزش قرآن مؤسسه شميم وحی كرمانشاه كه از فروردين‌ماه اغاز شده است شركت كردند.

مريم بيابانی، مديرمسئول مؤسسه شميم وحی كرمانشاه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: كلاس‌های آموزش قرآن از فروردين‌ماه در مؤسسه شميم وحی كرمانشاه آغاز شده است و تا اول شهريورماه سال جاری نيز ادامه می‌يابد.
وی در ادامه بيان كرد: در اين دوره 10 كلاس آموزشی در رشته‌های روخوانی و روانخوانی، حفظ و مفاهيم قرآن با حضور 150 نفر از علاقه‌مندان برگزار شده است.
بيابانی اظهار كرد: كلاس‌های اين دوره 1 تا 2 جلسه آموزشی به مدت 120 دقيقه آموزشی با حضور ثبت نام شدگان در مكان اين مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود.
مديرمسئول مؤسسه شميم وحی كرمانشاه در پايان خاطرنشان كرد: از مربيان اين دوره می‌توان به سارا الماسی، فريبا ملكی، هنرجو و طيبه حشمتی اشاره كرد.