صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۳۶۴۵۹
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۹

مسئولان اجرايی و خادمان اعتكاف شهرستان اردكان در جلسه‌ای راهكارهای ارتقای كيفی اعتكاف امسال را بررسی كردند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، بنا بر اعلام ستاد اعتكاف شهرستان اردكان، به منظور برنامه‌ريزی بهتر در زمينه برگزاری سنت اعتكاف در ماه رجب‌‌المرجب، اولين جلسه خادمان اعتكاف اردكان با حضور جمعی از عوامل اجرايی اين مراسم معنوی در محل اداره تبليغات اسلامی اردكان تشكيل شد.
در اين جلسه كه همزمان با ايام ولادت حضرت امام جواد(ع) برگزار شد، ضمن بررسی و مرور گزارش برنامه‌های اعتكاف در سال‌های گذشته، تصميماتی در مورد برگزاری اين مراسم معنوی در سال جاری اتخاذ شد.
از 13 تا 15 رجب‌المرجب سنت حسنه اعتكاف در مساجد جامع و كوشكنو و حاج محمدحسين و مساجد جامع روستايی شهرستان اردكان برگزار و پيش‌بينی می‌شود كه امسال 1500 نفر از جوانان شهر اردكان در اين مراسم معنوی شركت داشته باشند.
همچنين، مراسم معنوی اعتكاف ماه رجب‌المرجب در سه مسجد شهری و 13 مسجد روستايی در شهرستان اردكان برگزار می‌شود.
يادآور می‌شود، اين جلسه در روز سه‌شنبه، 31 ارديبهشت‌ماه برگزار شد.