صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۳۶۷۶۴
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۰

گروه اجتماعی: جشن ميلاد حضرت جوادالائمه(ع) در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمين خدايی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا)، به نقل از اداره‌كل تبليغات اسلامی استان تهران، جشن ميلاد حضرت جوادالائمه(ع) با حضور پرشور خانواده‌های معظم شهداء، بسيجيان و جمع كثيری از دوستداران اهل بيت(ع) در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) با سخنرانی حجت‌الاسلام خدايی برگزار شد.
بنا بر اين گزارش، رئيس تبليغات اسلامی شمال شرق تهران، در اين مراسم با اشاره به آياتی از سوره مباركه مريم، آيات 12 و 29، درباره حكم نبوت حضرت يحيی و عيسی(ع) به هنگام طفوليت گفت: امام جواد(ع) در سن 9 سالگی به امامت رسيد و با علم لدنی خود در جلسات مباحثه و مناظره با علمای زمان، ضمن مجاب كردن آنها به علم خود و اجدادش، موجب ترغيب علماء و دانشمندان به پذيرش امامت خود شد.
خدائی در جمع شركت‌كنندگان افزود: مأمون به خاطر نظارت بر رفتار امام جواد(ع)، همان سياستی كه در عصر امام رضا(ع) داشت را پيش گرفت و ايشان را از مدينه به بغداد فرا خواند.
رئيس تبليغات اسلامی شمال شرق تهران در ادامه سخنانش گفت: امامت امام جواد(ع) در سنين كودكی كار شيعيان را درباره امام هادی(ع) و حضرت حجت(عج) آسان كرد.
گفتنی است، اين مراسم دوشنبه، 30 ارديبهشت بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) واقع در تهرانپارس برگزار شد.