صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۳۹۹۲۹
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۱

دبير ستاد اقامه نماز البرز گفت: ترويج و توسعه فرهنگ نماز باعث كاهش جرم و جنايت در جامعه می‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام موسوی، دبير ستاد اقامه نماز البرز ضمن بيان نكاتی در خصوص محور‌ای فعاليت ستاد اقامه نماز در استان و عملكرد آن بيان كرد: ترويج و توسعه فرهنگ نماز باعث كاهش جرم و جنايت در جامعه می‌شود.
حجت‌الاسلام موسوی ضمن تشكر از مسئولينی كه در امر نماز در زندان‌ها فعاليت دارند به تعامل بيشتر بين دستگاه‌های اجرايی و مديران كه باعث توسعه و ترويج نماز در ادارات می‌شود اشاره كرد و در خصوص نماز جماعت ادارات گفت: نماز جماعت در ادارات در حد خوبی برگزار می‌شود ولی هنوز جای زيادی برای فعاليت هست.
علوی، مديركل اداره زندان‌های استان البرز نيز در اين جلسه ضمن گزارشی از فعاليت‌های انجام شده در حوزه نماز در آن اداره گفت: نماز بايد در بين قشر جوان بيشتر گسترش يابد تا جرائم كاهش يابد و اگر كسی نماز خوان باشد مطئنا از گناه باز خواهد گشت.
وی همچنين در خصوص تشكيل ستاد نماز در ادارات گفت: در كليه زندان‌های استان البرز ستاد اقامه نماز تشكيل شده و در آينده نيز در هر اندرزگاه تشكيل خواهد شد.