صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۴۰۰۲۹
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۷

گروه فعاليت‌های قرآنی: كارشناس دفتر قرآن و عترت استان كرمانشاه ضمن تاكيد بر روند رو به رشد بيمه فعالان قرآنی، از بيمه شدن 26 نفر از جامعه قرآنی در سال 92 از اين استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت محمودی، كارشناس دفتر قرآن و عترت استان كرمانشاه ضمن اعلام اين خبر افزود: از سال 90 كه دفاتر قرآن و عترت استان‌ها با نيروهای جديد شروع به فعاليت كردند، در تمامی استان‌ها روند رو به رشد بيشتری نسبت به بيمه شدن فعالان قرآنی مشاهده شده و استان كرمانشاه نيز در اين امر جزء استان‌های پيشرو بوده است.
وی گفت: «عناصر جامعه قرآنی» شامل استادان، پيش‌كسوتان و داوران، قاريان، حافظان قرآن، نهج‌البلاغه، مبلغان، سخنرانان قرآنی، كارمندان اداری مراكز قرآنی و افرادی كه فعاليت‌های هنری با موضوع قرآن كريم دارند، می‌توانند از بيمه فعالان قرآنی استفاده كنند.
محمودی ادامه داد: در سال 92 با فراهم‌سازی بسترهای فعاليت‌های قرآنی در اين استان، آينده مطلوبی در انتظار فعالان قرآنی است، كه اين امر خود يك اهرم قوی برای توسعه هرچه بيشتر فرهنگ قرآن و عترت در استان خواهد بود و نقش به‌ سزايی در ايجاد پشتوانه روحی برای افرادی كه در اين حوزه فعاليت می‌كنند، دارد.
كارشناس دفتر قرآن و عترت استان كرمانشاه افزود: با برطرف شدن مشكلات بين سازمان تأمين اجتماعی و صندوق حمايت از هنرمندان كه سبب توقف صدور بيمه فعالان قرآنی شده بود، صدور بيمه از ابتدای ارديبهشت‌ماه سال جاری آغاز شده و تاكنون 26 بيمه‌نامه برای فعالان قرآنی استان صادر شده است.