صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۴۰۸۹۶
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۵

گروه فعاليت‏های قرآنی: معاون فرهنگی اداره‏كل ارشاد اسلامی گيلان در خصوص تعداد موسسات فعال قرآنی استان كه مجوز فعاليت برای آنها صادر شده است، گفت: بيش از 40 موسسه و انجمن قرآنی دارای مجوز در سطح استان مشغول فعاليت هستند.

محمد حسن‏پور، معاون فرهنگی اداره‏كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گيلان در گفت‏وگو با خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان در خصوص تعداد موسسات فعال قرآنی استان كه مجوز فعاليت برای آنها صادر شده است، اظهار كرد: بيش از 40 موسسه و انجمن قرآنی دارای مجوز در سطح استان مشغول فعاليت هستند.
وی با اعلام اين خبر، افزود: استان گيلان دارای ظرفيت‏ها و پتانسيل مناسبی در عرصه‏های قرآنی و مذهبی است و در حال حاضر حدود 500 كانون فرهنگی مساجد و انجمن‌های قرآنی با اداره‏كل ارشاد اسلامی فعاليت دارند.
معاون فرهنگی اداره‏كل فرهنگ و ارشاد اسلامی گيلان با اشاره به نقش اصحاب و فعالان قرآنی و رسانه‏ها در عرصه سياست و خلق حماسه سياسی، تاكيد كرد: بدون شك فرهنگ، هنر، رسانه و اصحاب قرآن بعنوان شهروندان حاذق در حوزه سياست نيز افتخارآفرين خواهند بود.
حسن‏پور ادامه داد: اصحای قرآنی می‏توانند از طريق ارائه هنر خود در خلق حماسه سياسی موفق عمل كنند و باعث تشويق و تهييج ديگران شوند و در راستای آگاهی‌بخشی و بصيرت‌افزايی جامعه گامی اثرگذار بردارند و موجب سربلندی ملت پيش چشم همه جهانيان شوند.
وی در پايان با اشاره به تاثير فعاليت‌های قرآنی بر بالابردن سطح فرهنگ اجتماعی مردم، متذكر شد: به دليل مذهبی‌بودن جامعه ايران اسلامی بايد مسائل قرآنی و مذهبی بيشتر در رسانه‏‏ها پررنگ شوند تا نيازهای مذهبی و دينی جامعه را پاسخگو شوند.