صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۴۰۸۹۸
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۶

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزش احكام از 17 فروردين‌ماه در مؤسسه قرآنی منتظران مهدی(عج)لاهيج استان گيلان برگزار می‌شود.

بهناز خدمتگذار، مديرعامل مؤسسه قرآنی منتظران مهدی(عج)لاهيج استان گيلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: دوره آموزش احكام ويژه بانوان در مؤسسه قرآنی منتظران مهدی(عج)لاهيج استان گيلان برگزار می‌شود.
خدمتگذار در اين رابطه عنوان كرد: اين دوره آموزشی يك دوره سه ماهه است كه از 17 فروردين ماه در اين مؤسسه قرآنی برگزار شده است و همواره ادامه دارد.
وی همچنين در ادامه تصريح كرد: در اين دوره آموزشی 18 نفر از بانوان حضور دارند كه آموزه های قرآنی را با استفاده از كتب و جزوات آموزشی فراميگيرند.
مديرعامل مؤسسه قرآنی منتظران مهدی(عج)لاهيج خاطر‌نشان كرد: اين دوره آموزشی در روزهای سه‌شنبه در دو نوبت صبح از ساعت 9 تا 11 و در نوبت بعدازظهر از ساعت 16 تا 17:30 برگزار می‌شود.