صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۴۱۰۹۲
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۲:۴۷

در ايام ارتحال حضرت امام(ره) و قيام خونين 15 خرداد و در آستانه يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوری،‌ نمايشگاهی در جوار حرم حضرت معصومه(س) برپا می‌‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی و امور بين‌الملل آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، در ايام ارتحال امام(ره) و قيام خونين 15 خرداد و در آستانه يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوری،‌ نمايشگاهی با محوريت امام خمينی(ره) و انتخابات در محل دائمی نمايشگاه‌های آستان مقدس حضرت معصومه(س) برپا می‌شود.
اين نمايشگاه در بيش از 40 غرفه با همكاری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)،‌ اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجموعه تخته فولاد اصفهان از تاريخ 11 تا 20 خردادماه همه روزه صبح‌ها از ساعت 9 تا 13 و عصر‌ها از ساعت 16 تا 22 در ضلع شرقی صحن جواد‌الائمه(ع) آستان مقدس قم در معرض ديد عموم مردم قرار خواهد گرفت.